2013. április hónap bejegyzései

Karcagon jártak – 5. nap

Az utolsó együtt töltött nap egy rossz hírrel indult, ami izgalomba hozta az egész társaságot: vendégeink busza lerobbant, szerelőhöz kellett vontatni. De a programok szerencsére nem maradtak el. Az iskolánk mikrobusza és tanáraink autóval vittek minket elsőként a Nagykun Víz- … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Összes bejegyzés | Karcagon jártak – 5. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Karcagon jártak – 4. nap

Sajnos a lovas kocsikázás helyett busszal mentünk ki a Kecskeri-puszta tájvédelmi körzetet megnézni. A lovak és a kocsik is egy, éppen ebben az időben zajló versenyen vettek részt. Az út azonban így is élvezetes volt. Menet közben megálltunk a Kutatóintézet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Összes bejegyzés | Karcagon jártak – 4. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Karcagon jártak – 3. nap

A szombati napunk nagyon sok élményt és rengeteg látnivalót hozott. Első úti célunk a Hortobágy volt. Elsőként a Pusztai Állatparkban töltöttünk el egy kis időt. Az Állatpark célja, hogy bemutassa régi magyar háziállatainkat, és elősegítse ezen fajták fenntartását, népszerűsítését hazánkban. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Összes bejegyzés | Karcagon jártak – 3. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Karcagon jártak – 2. nap

Ezt a csodálatos napot a suliban kezdtük meg, ahol már izgatottan vártuk, hogy újra összeálljanak a Topolyán kialakított 4 fős csoportok, és elkezdhessük a laborgyakorlatokat. Megszerveztük a kísérletek menetét, amelyeket két tágas tanteremben végeztünk el. A karcagi talajt és vizet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Összes bejegyzés | Karcagon jártak – 2. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Karcagon jártak – 1. nap

Nagyon vártuk már a vajdasági tanulók viszontlátogatását. Végre elérkezett a nap, április 25-e! Kedves ismerősökként és barátokként köszöntöttük egymást. Amikor megérkeztek, süteménnyel, szendviccsel és üdítővel fogadtuk őket. Közülünk többen saját maguk készítették a süteményt. Rövid üdvözlés után az iskolánk bemutatása … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Összes bejegyzés | Karcagon jártak – 1. nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva